Pályázatok

Lakosság részére


2021. január 1-jén indul az otthonfelújítási program!

Napelemes rendszer telepítésére is igényelheti az otthonfelújítási támogatást! A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 millió forint lehet és vissza nem térítendő állami támogatásként igényelhető!


Babaváró szabadfelhasználású kölcsön napelemre

A babaváró támogatásokról szóló 44/2019. (III.12.) Korm. rendelet - egy szabad felhasználású kölcsönt biztosít a házaspároknak


Lakossági napelemes rendszerek kiépítéséhez vissza nem térítendő beruházási támogatás 2021 júliusától

A családok energiafüggetlenségét erősítő, rezsiterheit tartósan mérséklő fejlesztésekhez várhatóan 2021 júliusától lesz elérhető az újfajta támogatás. 


Maximum 3 százalékos kamatú felújítási hitel!

A 2021-től elérhető otthonfelújítási támogatás jó lehetőség a gyermekes házaspároknak, a gyermeket nevelő élettársaknak, valamint az egyedülálló szülőknek egyaránt, hiszen a költségek felét, maximum 3 millió forintot az állam utólag visszatérít nekik. 


Vissza nem térítendő EU-s támogatás nyártól, több tízezer családnak

A tervek szerint nyáron pályázatot írnak ki lakossági napelemes rendszerek beruházási támogatására – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.


Vállalatok részére


VINOP-1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

2021 - Új év - Új pályázat - Új támogatási lehetőség a megújuló energiaforrások használatára is!!


Mezőgazdaság részére


Pályázat állattartó telepeknek VP2-4.1.1.-20

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása” című (VP2-4.1.1-20 kódszámú) felhívás.


A lehetőségeket folyamatosan figyeljük.

Székhely

4030 Debrecen Ozmán utca 3.

Térkép

Nyitva tartás

H-P (9.00-17.00)
Szo - Vas (Zárva)
Előzetes időpont eggyeztetés szükséges
a járványra való tekintettel.

Információ kérése


+36-20/272-0451

E-mail küldése